Seiber verandert bedrijfsnaam in Vetimon

Vetimon nieuwsSeiber heet voortaan Vetimon. De naamsverandering gaat officieel in op 1 oktober 2014. Voor medewerkers en klanten verandert er niks. De naamsverandering is de laatste stap in de vernieuwingen die onder leiding van directeur Niels van Eijk in gang gezet zijn sinds de nieuwe opstart van het bedrijf in 2013. Hiermee kiest het bedrijf voor een nieuwe frisse naam en een vernieuwde uitstraling die perfect past bij de ambities waarmee het bedrijf haar reputatie in de markt verder wil uitbouwen.

Alleen de naam verandert, verder niks

De naamswijziging is puur statutair. Dit houdt in dat voor u als klant alleen de naam verandert en verder niks. U blijft dus gewoon dezelfde vertrouwde gezichten zien en u kunt nog steeds rekenen op de vertrouwde dienstverlening van ons bedrijf. Het enige waar u het aan zult merken is dat er dus geen Seiber maar Vetimon als naam in onze correspondentie staat, ook de e-mailadressen en de naam van de website worden uiteraard omgezet. De administratieve gegevens zoals bankgegevens, KVK nummer en BTW nummer blijven hetzelfde. Let er alleen op dat u onze naam ook tijdig verandert in uw administratie.

“Dezelfde vertrouwde gezichten en dezelfde vertrouwde dienstverlening”

Waar staat de naam Vetimon voor?

Niels van Eijk licht toe waar de nieuwe bedrijfsnaam voor staat: “De naam Vetimon is een afkorting van Van Eijk Timmerwerk & Montage. Als bedrijf richten wij ons op projecten op het gebied van timmerwerk en interieurmontage waarbij behoefte is aan betrouwbare en flexibel inzetbare vakmensen. Wij zijn betrokken bij onze klanten en staan voor korte lijnen. Om die reden heb ik er dan ook voor gekozen om mijn initialen in de eerste twee letters van de bedrijfsnaam te verwerken. Veel van de contacten met klanten lopen via mij en zo weten klanten dat ze ook altijd een beroep kunnen doen op mij als directeur. Wat er ook is.”
Daar komt bij dat Niels van Eijk ook enig aandeelhouder en directeur is van Vetimon.

“Wij zijn betrokken bij onze klanten en staan voor korte lijnen”

Kwaliteitsstempel

Het logo is een kwaliteitsstempel dat symbool staat voor de professionele reputatie waar het bedrijf om bekend staat. “Het logo met de pictogrammen visualiseert in stappen onze professionele manier van werken waarmee wij ons onderscheiden van andere spelers in de markt.”

Toekomstperspectief

Met de stappen die wij sinds 2013 hebben gezet staat ons bedrijf weer positief op de kaart.
Met onze nieuwe bedrijfsnaam kijken wij dan ook vol vertrouwen uit naar de toekomst.
Natuurlijk blijven wij ons net zo hard inzetten voor onze klanten. Ik hoop dat wij ook op uw vertrouwen mogen blijven rekenen. Mocht u willen reageren of vragen hebben over de naamsverandering?

Neemt u dan gerust contact met mij op.

 

Met vriendelijke groet,

Niels van Eijk

Contactgegevens vanaf 1 oktober 2014

contactgegevens Vetimon