Over ons

De naam Vetimon is een afkorting van Van Eijk Timmerwerk & Montage. Als bedrijf richten wij ons op projecten op het gebied van timmerwerk en interieurmontage waarbij behoefte is aan betrouwbare en flexibel inzetbare vakmensen. Wij zijn betrokken bij onze klanten en staan voor korte lijnen. 

Wij werken uitsluitend met vakmensen met volledig ingerichte bussen. Daarmee zijn wij voor onze opdrachtgevers een perfect verlengstuk op locatie daar waar het montagewerken betreft. Onze mogelijkheden op het gebied van timmerwerk en interieurmontage bespreken wij graag met u. U zult zien dat Vetimon doet wat zij belooft en meer dan dat!

Werken bij Vetimon

Wie werkt bij Vetimon kan rekenen op een betrokken werkgever, een werkgever die meer doet dan alleen opdrachten geven en salaris uitbetalen. Vetimon als flexibele werkgever zorgt voor een afwisselende, boeiende en uitdagende werkomgeving. Vetimon kent als geen ander de onschatbare waarde van zijn medewerkers. Naast uiteraard een goed salaris, biedt Vetimon haar medewerkers nog veel meer.

Vacatures

Wij staan altijd open voor gemotiveerde vakmensen. Ben je geïnteresseerd in een baan bij Vetimon, stuur dan je CV met motivatiebrief naar info@vetimon.nl ter attentie van Niels van Eijk.